Jan Pieter Gootjes

Extra nieuwsbrief - excursie 'Leven met Aandacht'
Bekijk deze mail in uw browser

Excursie: Leven met Aandacht


(Bron: nieuwsbericht Van der Leeuwstichting)

Op zaterdag 4 februari 2017 ontmoeten kunstenaars Jan Pieter Gootjes en Anjet van Linge u graag bij de bijzondere tentoonstelling Leven met Aandacht in het Stedelijk Museum Zwolle. De tentoonstelling verkent via onder andere kunst, architectuur, muziek en gesprek wat het betekent om goed te leven, te leven met aandacht.

Na een koffie en een korte introductie in het museumcafé bezoekt u de tentoonstelling voor een eerste indruk. Vervolgens vertellen de kunstenaars allebei iets over hun werk en begeleiden zij een gesprek over wat de tentoonstelling bij ieder van ons aanraakt. Daarna is er ruimte om de tentoonstelling verder op eigen gelegenheid te bekijken.

De ontmoeting op 4 februari duurt van 13.00 uur tot 15.00 uur en wordt georganiseerd door Jan Pieter Gootjes, Anjet van Linge en de Van der Leeuwstichting. Deelname is gratis, entree van het museum is voor eigen rekening (gratis met museumjaarkaart). Voor koffie en thee wordt gezorgd. Meer informatie over de tentoonstelling vindt u hier. Het museum bevindt zich aan de Melkmarkt 41 te Zwolle - een klein kwartiertje lopen vanaf het station.

Aanmelden graag via vanderleeuwstichting@gmail.com of direct bij de kunstenaars Jan Pieter Gootjes (ateliergootjes@hotmail.com) of Anjet van Linge (zij@anjetvanlinge.nl). 

Klik hier om een indruk te krijgen van het werk van Jan Pieter Gootjes dat op de expositie hangt. U ziet dan twee zaaloverzichten.      

Forward
Share
Tweetuitschrijven voor deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp