Jan Pieter Gootjes

Nieuwsbrief 9 - special kunst-symposium 5 november
Bekijk deze mail in uw browser

Leven met aandacht
 

Er is werk van mij opgenomen in de tentoonstelling Leven met aandacht. Deze tentoonstelling in het Stedelijk Museum van Zwolle duurt tot 5 februari 2017.

De film, die ik in 2013 maakte, is er te zien. Bij het werk Silentium (vier grote aquarellen) is de muziek van Arvo Pärt te horen. Het valt me op dat er door deze muziek een bijzondere sfeer te proeven is in deze museumzaal.

Ik ben echt blij met deze tentoonstelling. Ik moedig je aan de tentoonstelling te bezoeken of je op te geven voor het kunst-symposium op zaterdag 5 november. Voor een toelichting zie het blok hieronder.
bron: uitnodiging forum-C
 

Kunst-symposium Leven met aandacht

In het Stedelijk Museum van Zwolle vindt momenteel een expositie plaats onder de titel ‘Leven met aandacht’. Zingeving neemt hierin een belangrijke plek. Hoe gaan kunstenaars van diverse levensbeschouwingen om met zingeving? En wat zeggen die beelden de bezoekers?

Het netwerk ForumC-kunst organiseert rondom deze tentoonstelling een mini-symposium op zaterdag 5 november, van 11.00 - 13.00 uur.

Samen met kunstenaar Jan Pieter Gootjes en kunsthistoricus van het Stedelijk Museum Katjuscha Otte gaat u de tentoonstelling bezoeken. Vervolgens vertelt Gootjes, die zelf ook een aantal stukken in de tentoonstelling heeft, over ‘Silentium en Known’ en levert Otte een inhoudelijk bijdrage.

Kosten (incl. koffie/thee): € 10,- , (excl. toegang museum 7,50, gratis met Museumjaarkaart). Aanmelden kunst-symposium 5 november

Meer informatie over de tentoonstelling in het Stedelijk Museum te Zwolle

Zaterdag 12 november van 11.00 - 17.00 uur
Open Atelier

Klooienberglaan 275, Zwolle

Er zijn deze dag een aantal nieuwe werken vanuit het
thema Getijde (2016) in het atelier aanwezig.
Forward
Share
Tweetuitschrijven voor deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp